Tervetuloa Kanteleen Vanhameijeri Oy:n sivustolle. Tuotamme viestinnän ja muotoilun palveluita. Emme myy juustoa.

Oli tapahtuma pieni messuosasto, tehtaan avajaiset tai 600 hengen henkilöstöjuhlat, on tapahtuma tuotettava. Mitä isompi häppening, sitä tärkeämpää on tuottajan rooli. Tuottamani tapahtumat olen tehnyt vain vakituisille asiakkaille. Mukana isoissa tapahtumissa on aina paljon liikkuvia osia, catering, ihmisjoukkojen siirrot, turvallisuus, luvat, valot, äänet, esiintyjät, puheet. Mikään ei tapahdu itsestään.

 

Yksi hauskimmista tuottamistami tapahtumista oli vuonna 2008 Borealiksen tutkijoille Wanhassa Satamassa järjestetyt innovaatiopäivät. Ohjelmassa oli mm. tapahtumaa varten sävelletyn orkesteriteoksen kantaesitys. Musiikkia varten koostettu videoesitys projisointiin koko seinän peittävälle kankaalle, jonka edessä Parolan Panssarisoittokunta kantaesitti sävellyksen livenä. Kapelimestari Raine Ampuja huolehti siitä, että bändi saapui kuvan kanssa suurin piirtein samanaikaisesti maaliin. Valitettavasti tästäkään tapahtumasta ei tehty tallenteita. Se lienee kaikkien osallistujien kannalta kuitenkin näin hauskempaa.

 

Vaatimattomimmillaan tuottamani tapahtuma voi olla sitä, että tilaan pari rolluppia ja käyn nostamassa ne pystyyn asiakkaan ständille. Sekin on tärkeä hoitaa.

 

Erilaisten tapahtumien organisoinnissa ovat yhteistyökummppaneina toimineet mm. Planex, PixMill, Imagemaker, Mediastore, Broadway ja Hokkuspokkus

 

 

Viereisestä kuvasta pääset lataamaan JEC-lujitemuovimessuille Pariisiin tehdyn yksinkertaisen pdf-pelin. Siinä pitää tunnistaa nopeasti kuvien perusteella oikea tuote ja klikata sen logoa.

 

Peli toimii vain jos lataat sen koneellesi ja avaat Adobe Readerillä. Asiakas Ashland.