Tervetuloa Kanteleen Vanhameijeri Oy:n sivustolle. Tuotamme viestinnän ja muotoilun palveluita. Emme myy juustoa.

In English

Suomeksi

Tästä pääset selaamaan  Dynean asiakaslehden taittoa

Tästä pääset lukemaan
Neste Shipping Bulletin- henkilöstölehteen kirjoittamani artikkelin Stena Arcticasta.

Vasemmalla joitakin esitteitä, asiakas- ja henkilöstölehtiä. Vuosien varrella esitteitä, julisteita ja ilmoituksia on tullut sunniteltua tuhansia, joista tässä siis pieni raapaisu.

 

Neste Shippingin (välillä Fortum Shipping) henkilöstölehteen kirjoitin myös ison osan artikkeleista. Tämä oli aina yhtä miellyttävä tehtävä. Merimiehet ovat persoonallista väkeä ja aina herrasmiehiä.

 

Monessa projektissa tekstit syntyvät yhteistyönä asiakkaiden kanssa. Ehdotan jotain, sitten yhdessä hierotaan kunnes asia klaari. Lopulta luottokääntäjäni Markku Päkkilä palauttaa tekstin maan pinnalle. Useimmat julkaisut kun ovat nykyisin englanninkielisiä tai ainakin jotain muuta kieltä kuin suomea.

 

Muutenkin arvostan tällaista hyväntahtoista "flow" -työtapaa, jossa asianomaiset saavat sanoa mielipiteensä ja lopputulos ikäänkuin soljuu valmiiksi. Vierastan että minulla olisi jokin suuri viisaus, jota jakamalla asiakkaani pääsisivät hyvään lopputulokseen. Yhdessä syntyy parempaa jälkeä.

 

Painotuotannoissa yhteistyökumppanit vaihtelevat työn vaatiman konekannan, osaamisen, kapasiteetin ja tietysti hinnan mukaan. Suomalaisista painotaloista olen usein luottanut kirjapainoihin Painotalo Seiska, Markprint ja Esaprint.