Tervetuloa Kanteleen Vanhameijeri Oy:n sivustolle. Tuotamme viestinnän ja muotoilun palveluita. Emme myy juustoa.

Mitä tehdään ja paljonko maksaa?

 

 • Kanteleen Vanhameijeri Oy

  Olemme hyvin pieni perheyritys. Asiakkaamme ostavat meiltä mm.  viestintää, mainontaa, graafista suunnittelua, markkinointiviestinnän työkaluja, tapahtumien järjestämistä ja valokuvasta. Vuonna 2014 päättyneellä tilikaudella noin 40% laskutuksestamme tuli Suomen ulkopuolelta.

   

  Kanteleen vanhameijeri on perustettu vuonna 1989 ja sen omistavat Eeva, Lasse, Jenni ja Aleksanteri Sumiloff. Yhtiön kotipaikka on Kanteleen kylässä, Itä-Uudellamaalla. Toinen toimipaikkamme sijaitsee Givardonin kylässä Keski-Ranskassa.

   

  Y-tunnuksemme on: 0857462-3

 • Asiakkaat

  Asiakassuhteemme ovat tyypillisesti hyvin pitkäikäisiä. Joidenkin kanssa olemme tehneet töitä jo vuosikymmeniä. Tämä sopii mainiosti meille ja hyödyttää myös asiakasta. Kummallekin on etua siitä että tunnemme toisemme hyvin. Kaikkea ei tarvitse opetella alusta jokaisen projektin kohdalla.

   

  Tyypillisesti asiakkaamme on suuri, maailmanlaajuisesti toimiva yritys. Jotkin asiakkaamme tarvitsevat meitä tuotteidensa maailmanlaajuiseen brändäämiseen, toiset tarvitsevat paikallisviestintää. Joskus teemme laajoja kampanjoita, toiste taas pienen esityksen tai kuvitussarjan. Valokuvaajamme ovat kiertäneet Eurooppaa kuvaamassa asiakkaittemme tuotantolaitoksia. Tehdaskierroksen jälkeen voidaan kuvata Itä-Uudellamaalla häitä tai rippijuhlia.

 • Toimintatapa

  Emme halua kasvattaa yritystämme. Haluamme jatkossakin olla pieni perheyritys 
  joka tietää mitä tekee ja tuntee asiakkaansa perusteellisesti.
   Terveys-, turvallisuus ja ympäristötekijät pidetään kaikessa puuhassa aina mielessä.

 • Hinnat

  Veloituksemme on 110 € / tunti, alv 0. Melkein kaikista hankkeista tehdään kustannusarvio tai tarjous.

   

  Valokuvauksen hinnat perustuvat samaan tuntihintaan, mutta niitä on yksilöity tarkemmin valokuvauksen hinnastossa. Valokuvauksen hintaesimerkkejä näet täältä.