Tervetuloa Kanteleen Vanhameijeri Oy:n sivustolle. Tuotamme viestinnän ja muotoilun palveluita. Emme myy juustoa.

Työhuone Givardonissa, Keski-Ranskassa

 

 

Toinen työhuoneemme on Givardonissa, Ranskan keskipisteessä. Vuokraamme työhuoneen yhteydessä olevaa taloa halukkaille sopimuksen mukaan.

 

Givardon on pieni kylä Cherin alueella, joka on Ranskan tiheintä linnaseutua. Maisema ei ole muuttunut paljoakaan keskiajan jälkeen. Lähimmät suuret kaupungit ovat Cherin pääkaupunki Bourges ja Burgundin puolella Nevers, kumpikin noin 40 kilometrin päässä. Ranskan tulivuorialueelle Clermont-Ferrandiin on noin 100 km, Burgundin parhaille viinialueille Beauneen, Chablikseen ja Maconiin noin 150 km. Pariisiin 300 km. Lähiseudun lukuisat keskiaikaiset linnoitukset, maalaismarkkinat, Bibracten kelttilinnoitus ja Tronçaisin tammimetsä ovat myös mielenkiintoisia kohteita.

 

Talossa on majoitusmahdollisuus 10 hengelle. 5 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta, 2 wc:tä, olohuone, keittiö ja iso puutarha, jossa erillinen pieni sauna. Keittiössä kolme jääkaappia, kaasuliesi sähköuunilla, mikroaaltouuni ja tiskikone. Käytettävissä on myös nippu polkupyöriä, pyykinpesukone ja wifi. Talo on pienessä kylässä, keskellä Charolais-karjan kasvatusaluetta. Ilman autoa ei pärjää.

 

Givardoniin pääsee lentämällä Pariisiin. Pariisista on kahden tunnin junamatka. Autolla Pariisi-Givardon väliin tarvitsee varata vähintään kolme tuntia.